Προορισμοι

Η Ελλάδα ανάμεσα στους πρώτους τουριστικούς προορισμούς

Φιγουράρει σε τουριστική στήλη του δικτύου CNBC.

Στη στήλη Global Traveler του δικτύου CNBC δημοσιεύεται άρθρο με προτάσεις για μέρη όπου μπορεί να ταξιδέψει κανείς τους επόμενους μήνες, καθώς αίρονται σταδιακά τα μέτρα που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, βάσει και των σχετικών κατευθυντηρίων γραμμών που εξέδωσε πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την επανέναρξη της τουριστικής βιομηχανίας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Μεταξύ των πρώτων χωρών που προτείνονται ως τουριστικοί προορισμοί, συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. Σημειώνεται ότι στο τηλεοπτικό διάγγελμα που απηύθυνε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου, στις 15 Ιουνίου, και τη σταδιακή επαναλειτουργία των διεθνών πτήσεων, από την 1η Ιουλίου.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.