Προορισμοι

Το CNN προτείνει Πελοπόννησο

Σε άρθρο του με τίτλο "Γιατί η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι το καλύτερο εισιτήριο για διακοπές τώρα", το CNN αναφέρεται στις διακοπές στην Ελλάδα στην εποχή του κορωνοϊού.

Για τον αρθρογράφο (Barry Neild), ο νέος κορωοϊός δεν έχει επηρεάσει το όνειρο των διακοπών στην Ελλάδα: η Ελλάδα έχει εργαστεί σκληρά για να προσαρμόσει το τουριστικό προϊόν στην εποχή της πανδημίας και, τουλάχιστον προς το παρόν, αυτό φαίνεται να αποδίδει. Εν μέρει λόγω του πολύ μικρού αριθμού κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα, πολλά μέρη της Ελλάδας αυτή τη στιγμή μοιάζει σαν να βρίσκονται σε μια χώρα όπου η Covid-19 δεν ήρθε ποτέ.

Οι θαυμάσιες άδειες παραλίες, οι κρυστάλλινες καθαρές θάλασσες και οι ταβέρνες δίπλα στο κύμα εξακολουθούν να προσφέρουν το 100% της αυθεντικής ελληνικής χαλάρωσης που χρειάζεται ο επισκέπτης για να αφήσει πίσω τη «μελαγχολία» του lockdown.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.