Σαν Σημερα: Προσωπα

Η παραλίγο καλόγρια Εύα Μέντες!

Αμερικανίδα ηθοποιός Κουβανικής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του '90 και έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς. Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει καλόγρια. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Εύα Μέντες.

 

Η εξωτική και καλλίγραμμη Εύα Μέντες γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1974 στο Μαϊάμι της Φλόριντα από Κουβανούς γονείς, ενώ αργότερα και μετά το χωρισμό των γονιών της μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της ήταν πωλητής και η μητέρα της διευθύντρια σε δημοτικό σχολείο ενώ έχει ακόμα τρία αδέρφια.

 

Η οικογένεια της ήταν Καθολική στο δόγμα και την ενθάρυναν να γίνει καλόγρια, όταν της είπε η αδερφή της ότι οι καλόγριες δεν πληρώνονται, εγκατέλειψε την ιδέα αυτή. Έχει δύο αδελφές και έναν ακόμη αδελφό ένω είναι η μοναδική από την οικογένειά της η οποία έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ.

 

 


Μετά το λύκειο φοίτησε στο California State University σπουδάζοντας μάρκετινγκ, αλλά παράτησε τις σπουδές προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική.


Ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε διαφημίσεις και βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών και συγκροτημάτων για να περάσει αργότερα σε σαπουνόπερες, τηλεοπτικές σειρές και τελικά στον κινηματογράφο. Έχει εμφανιστεί σε βιντεοκλίπ των Γουίλ Σμιθ ("Miami"), Pet Shop Boys ("Se a vida é") και Aerosmith ("Hole in My Soul"). Η πρώτη της εμφάνιση σε ταινία ήταν στη γυρισμένη για το βίντεο ταινία τρόμου Children of the Corn V: Fields of Terror.

 


Η μεγάλη ευκαιρία της δόθηκε με το βραβευμένο Training Day. Η ερμηνεία της εντυπωσίασε και άρχισαν να της προσφέρονται ρόλοι σε μεγάλες παραγωγές. Εκτός από την ηθοποιία είναι και διεθνής εκπρόσωπος της εταιρείας καλλυντικών Revlon, συμμετέχοντας σε έντυπες και τηλεοπτικές διαφημίσεις αλλά και καμπάνιες όπως αυτή ενάντια στον καρκίνο του στήθους.


Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές μια από τις πιο σέξι Αμερικανίδες ηθοποιούς αλλά αρνείται να κάνει γυμνές εμφανίσεις στις ταινίες της επικαλούμενη την καθολική της ανατροφή. Εντούτοις έχει φωτογραφηθεί γυμνή για περιοδικά "υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής" αλλά και για διαφημιστικές εκστρατείες, όπως αυτή της φιλοζωικής οργάνωσης PETA.

 

 http://cdn.paper4pc.com/images/eva-mendes-wallpaper-12.jpg

 

Toν Σεπτέμβριο του 2014 η Εύα Μέντες και ο 35χρονος ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ απέκτησαν μία κόρη. Με τον Ryan Gosling γνωρίστηκαν στα πλατό της ταινίας A Place Beyond The Pines.


https://ionelatinodoctor.files.wordpress.com/2015/12/54693d9441cc74eda905ba197a3cb3a6.jpg

 

To όνομα της κόρης της είναι εμπνευσμένο από πριγκίπισσα της Disney!

Το σκανδαλοθηρικό αμερικανικό site ΤΜΖ κατάφερε να βρει το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης τους και το οποίο αποκαλύπτει πως το όνομα της μικρής είναι... Εsmeralda Amada Gosling.


Το όνομα Εsmeralda είναι το όνομα μιας αθίγγανης κοπέλας στο έργο του Victor Hugo, The Hunchback Of Notre-Dame, αλλά και της διάσημης ηρωίδας σε ταινίες της Disney. Παράλληλα το Amada είναι το όνομα ηρωίδας που υποδύθηκε η Mendes το 2007 και στα Ισπανικά σημαίνει "αγαπημένη".

 

 

Ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και να παντρευτούν


Η Εύα Μάντες θέλει μέσα στο 2016 να χαρίσει ένα αδερφάκι στη μικρή Esmeralda. Θα ήταν καταπληκτικό για εκείνους να έχουν το δεύτερο παιδάκι τους τα επόμενα Χριστούγεννα στην αγκαλιά τους. Ο Ryan περιμένει πώς και πώς το γιο, αλλά και ακόμη ένα κοριτσάκι δεν θα τον πείραζε. Μέσα στα σχέδια του ζευγαριού είναι και ένας γάμος. Θεωρούν πως έχει έρθει πια η στιγμή που η σχέση τους πρέπει να επισημοποιηθεί.

 

http://www.ehiyo.com/wp-content/uploads/2014/11/eva-mendes-31539.jpg


Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον αδερφό της


Η ηθοποιός αφού δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα μία φωτογραφία του μεγάλου της αδερφού εξήγησε γιατί την ανέβασε! "Ο αδερφός μου Juan Carlos. Του στέλνω την αγάπη μου, καθώς συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Σ’ αγαπώ μεγάλε μου αδερφέ" έγραψε χαρακτηριστικά η Εύα Μάντες.

 

 http://images2.fanpop.com/images/photos/4600000/Eva-eva-mendes-4681503-1024-768.jpg

 

"Έχω βαρεθεί να πιστεύουν ότι είμαι μόνο σέξι"


Ωστόσο η ίδια αν και παραδέχεται πως της αρέσει η εικόνα της και η sexyεμφάνισή της, δηλώνει πως έχει βαρεθεί να στέκονται όλοι μόνο σε αυτό που βλέπουν. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική εφημερίδα "Sun" και εκεί μίλησε για όλα. "Έχω βαρεθεί να πιστεύουν ότι είμαι μόνο σέξι. Υπάρχουν και άλλα πράγματα σε μένα". Όσο για το πώς κατάφερε να κερδίσει τον σκηνοθέτη Ντέρεκ Σίανφρανς και να πάρει το ρόλο στην ταινία του, είπε: "Στα περισσότερα κάστινγκ που γίνονται για ρόλους, φοράς έστω λίγο μέικ απ. Αυτή τη φορά δεν έβαλα τίποτα στο πρόσωπο μου. Πήγα όσο πιο casual γινόταν. Ήμουν αίσχος. Ήθελα όμως να δει ο σκηνοθέτης πόσο αφοσιωμένη ήμουν στο ρόλο που ζητούσα".


 

Φιλμογραφία


    2013 - The Place Beyond the Pines
    2012 - Girl in Progress
    2012 - Half the Sky: Turning Oppression into Opportunity for Women Worldwide
    2012 - Holy Motors
    2011 - Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο
    2010 - Southbound
    2010 - Χθες το βράδυ
    2010 - Μπάτσοι από τον πάγκο
    2009 - Διαφθορά στη Νέα Ορλεάνη
    2008 - The Spirit
    2008 - Γυναίκες
    2007 - Cleaner
    2007 - Η νύχτα μας ανήκει
    2007 - Live!
    2007 - Με την πρώτη
    2007 - Ghost Rider
    2006 - Guilty Hearts
    2005 - Απατημένες σύζυγοι
    2005 - Κατάδικος του έρωτα
    2005 - Hitch: Ο μετρ του ζευγαρώματος
    2003 - Οι κολλητοί
    2003 - Εκτός χρόνου
    2003 - Κάποτε στο Μεξικό
    2003 - Οι Μαχητές των Δρόμων 2
    2002 - Κλέφτες διαμαντιών
    2001 - Ημέρα εκπαίδευσης
    2001 - Έξοδος κινδύνου
    2000 - Το ξύπνημα των θρύλων: Η επιστροφή
    2000 - The Disciples (Τηλέταινία)
    1999 - "V.I.P." (Σειρά, 2 Επεισόδια)
    1999 - Ο Αδελφός μου είναι σκέτο Γουρούνι
    1998 - "Mortal Kombat: Conquest" (Σεζόν 1, Επεισόδιο 11)
    1998 - Τρελές νύχτες στο Ρόξμπερι
    1998 - Ο δολοφόνος με το δρεπάνι 5
    1998 - "ER" (Σειρά, 1 Επεισόδιο)

 

ΠΗΓΗ:ishow.gr/el.wikipedia.org/queen.gr/gossip-tv.gr/in.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.