Σαν Σημερα: Προσωπα

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος

Ο κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας τραγουδιστής ήρθε στη ζωή σαν σήμερα.

 

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελτορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου του 1970.  Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια και από το 1980 εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Βόρεια Ελλάδα. Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική κι έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα. Από το 1996 έως και σήμερα, έχει κυκλοφορήσει 10 προσωπικά albums, 3 Live albums και έχει κάνει αμέτρητες συμμετοχές.

Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει πολύ-πλατινένιοι, ενώ οι live εμφανίσεις του είναι πάντα Sold Out. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και τους σημαντικότερους συνθέτες όπως: ο Γιάννης Πάριος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός, ο Κώστας Χατζής, ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής κ.ά.. Ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα του υπήρξε η συνεργασία του με τον Μίκη Θεοδωράκη σε συναυλίες ανά την Ελλάδα και τελικό σταθμό το Ηρώδειο. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας ερμηνευτής "καρδιάς", με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία.

 

Είναι επικοινωνιακός, δημιουργικός, γεμάτος ιδέες, αυθόρμητος και ώριμος, κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά, κάτι που μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει. Πρωτοπόρος στις επιλογές του και τις προτάσεις του, έχει παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό μεγάλες παραγωγές και υπέροχες παραστάσεις, όπως: το "Night & Day", 2008 και το "Love Stories", 2009. Ένας καλλιτέχνης με τόλμη και διορατικότητα που του αρέσει να δοκιμάζει και να προτείνει συνεχώς νέα πράγματα,

 

Μεγάλη του αγάπη υπήρξε από χρόνια η ομάδα του Ηρακλή την οποία προσπάθησε επανειλημμένα να στηρίξει στο παρελθόν σε θέματα προβολής και τον Ιούλιο του 2007 ο Ρέμος έγινε πρόεδρος της .

 

  

O Αντώνης Ρέμος έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και τους λίγους και καλούς φίλους που όπως λέει έχει. Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δεν προσπάθησε ποτέ να τηρήσει μυστικοπαθή στάση απέναντι στους θαυμαστές του. Είναι γνωστή η μακροχρόνια σχέση με το γνωστό μοντέλο Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία απέκτησαν και μία κόρη.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.