Σαν Σημερα: Προσωπα

Αρκαδία 93.8: 10 χρόνια "το μυαλό σου ΕΔΩ, η ψυχή σου ΕΔΩ"!

Γενέθλια ημέρα που συμπίπτει με την έλευση της Άνοιξης! Η... Άνοιξη στα ερτζιανά της Αρκαδίας!

Κάθε χρονιά η 1η Μάρτη σηματοδοτεί, ημερολογιακά, την έλευση της Άνοιξης, ίσως της πιο δημιουργικής εποχής για τον άνθρωπο. Για "δημιουργία" θα μιλήσουμε κι εμείς, αλλά στα ερτζιανά... Σαν σήμερα, 1η Μαρτίου το 2014 εξέπεμψε για παρθενική φορά ο Arcadia938! Η φωνή της Αρκαδίας -κυρίως, αλλά όχι μόνο- στα ερτζιανά. 

Μια αληθινή φωνή με πλουραλισμό, αυθεντικότητα, ελευθερία, ισορροπία, ρεαλισμό, αλληλεγγύη, σεβασμό. Μακριά από "πρέπει" και "οφείλουμε". Κοντά στον άνθρωπο και τον συνάνθρωπο. Σε υψηλούς τόνους όταν... απαιτείται, αλλά δίχως κραυγές, φανφάρες και μεγάλες υποσχέσεις. Μια φωνή που φέρνει τον πολίτη στο προσκήνιο. 

Για ένα περιφερειακό μέσο ενημέρωσης η συμπλήρωση μιας δεκαετίας "ζωής" μπορεί να παρομοιαστεί και με τον... 13ο άθλο του Ηρακλή. Πόσο μάλλον όταν μεσολαβούν χρόνια μνημονίων, οικονομικής ανισορροπίας, πανδημίας, παντός είδους στερήσεων και περικοπών. 

"Κόντρα" σ' όλα αυτά, ο Arcadia938 αντιπαραβάλλει καθημερινώς τη θέληση, τη δίψα, το "κυνήγι" και το πάθος για αντικειμενική ενημέρωση και ψυχαγωγία, παραμένοντας πιστός στο μότο του "το μυαλό σου ΕΔΩ, η ψυχή σου ΕΔΩ"! 

Η επόμενη δεκαετία, σ' αυτή τη γωνιά των ερτζιανών, θα' ναι αυτή της ενηλικίωσης. Σε αυτή την πορεία έχουμε και δύο "αδελφάκια", τις ενημερωτικές ιστοσελίδες arcadia938.gr και arcadiasports.gr, με τις οποίες πορευόμαστε κάτω από το ίδιο μετερίζι. 

Ο Arcadia938, λοιπόν, ανανεώνει γι' ακόμα έναν χρόνο τους... όρκους πίστης, αγάπης, συντροφικότητας, αλληλοεπίδρασης και σεβασμού και συνεχίζουμε την κοινή πορεία. Εμείς από τη μία κι εσείς από την άλλη πλευρά του μικροφώνου. Σας ευχαριστούμε...

Χρόνια πολλά Arcadia938!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.