Διαφορα - To know us better

Greece and Grapes: Όλη η Ελλάδα στο ποτήρι!

e - μεγαλύτερη κάβα Ελληνικών Κρασιών και Αποσταγμάτων!

 

Το Ελληνικό κρασί βιώνει μια πρωτόγνωρη άνθηση και, για όσους ήταν πιο κοντά του, μια αναμενόμενη αναγνώριση τα τελευταία χρόνια. Η αγάπη για το Ελληνικό κρασί και η αναγνώριση των προοπτικών του ήταν που οδήγησαν στη δημιουργία της Greece and Grapes, την ηλεκτρονική κάβα με τη μεγαλύτερη ποικιλία Ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων!

 

 

Ξεναγηθείτε στους αμπελώνες των παραγωγών της Ελλάδας, δείτε πάνω από 1000 επιλεγμένες ετικέτες με κάθε λεπτομέρεια, εξετάστε τις βαθμολογίες των πιο γνωστών κριτικών διεθνώς αλλά και άλλων πελατών και τελικά επιλέξτε τα κρασιά που θέλετε να δοκιμάσετε και ίσως να αγαπήσετε.

 

Αν πάλι δυσκολεύεστε από τη μεγάλη ποικιλία, στη Greece and Grapes θα σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ενώ όλες οι δυνατότητες παράδοσης ή παραλαβής είναι εφικτές (μέσω Courier, μεταφορικής εταιρείας, παραλαβή σε σημεία Clever Point ή και από κατάστημα της Greece and Grapes).

 

 

Μη χάνετε χρόνο! Το αγαπημένο σας Ελληνικό κρασί είναι λίγα clicks απόσταση!  

 

Greece and Grapes

site: www.greeceandgrapes.com

τηλέφωνο: 213 025 2215

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.