Διαφορα - To know us better

"Check- in"... πολλών αστέρων!

Σε κάθε ταξίδι και απόδραση, αναζητούμε την ιδανική διαμονή. Το μέρος εκείνο, που θα μας κάνει – όσο γίνεται -  να αισθανθούμε την άνεση του σπιτιού μας. Η δική μας πρόταση φιλοξενίας στην Τρίπολη, είναι μία: "Tripoli City Hotel".

 

 

"Τοποθετημένο" στους πρόποδες του Μαινάλου από τον Ιανουάριο του 2013, στο βόρειο άκρο της Τρίπολης , το "Tripoli City Hotel", βρίσκεται σε μία περιοχή –ορμητήριο για την εξερεύνηση της Αρκαδικής φύσης, περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο… Το ξενοδοχείο είναι υψηλών προδιαγραφών, με  50 άνετα δωμάτια και σουίτες,  εστιατόριο ,  καφέ και 5 συνεδριακές αίθουσες, καθιστώντας το, την ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας!

 

 

Είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε τον Manager, κύριο Χρύσανθο Ρεπάντη.  Στη συζήτηση που είχαμε, πίνοντας το καφεδάκι μας στο Lounge Bar, μάθαμε ότι στην Τρίπολη, ήρθε τον Μάιο 2013, έχοντας ήδη εργαστεί σε ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία και Βέλγιο.

 

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε, η Τρίπολη, είναι ένα σταυροδρόμι, στην καρδιά της Πελοποννήσου,  με μεγάλο χειμερινό και θρησκευτικό τουρισμό, και έχει δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Το πολιτικό αεροδρόμιο που κάποια στιγμή θα λειτουργήσει, η πρόκληση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του 2021 αλλά και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, φαίνεται ότι μπορούν να αποτελέσουν συμπληρωματικές υπερδυνάμεις  στην ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής.

 

 

Επισκεφτήκαμε  μία από τις σουίτες του "Tripoli City Hotel", κι έζησα κι εγώ λιγάκι το μύθο μου (να τα λέμε κι αυτά) ! Η διακόσμηση – επιτομή λιτής κομψότητας με τα γήινα χρώματα να κυριαρχούν και να εναρμονίζονται άψογα με τη θέα της φυσικής ομορφιάς της περιοχής…

 

 

Η σουίτα περιλαμβάνει σαλόνι, υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι για άνετες ξάπλες,  μπάνιο, 2 τηλεοράσεις με δορυφορικά κανάλια και πολλές ακόμη παροχές. Όσοι έχετε φράντζα και με νιώθετε , βιώστε μαζί μου την ανακάλυψη του σεσουάρ… 

 

 

Στα περίπου 50 ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου, μπορείτε να χαλαρώσετε, είτε επισκεφτείτε για επαγγελματικούς λόγους την πόλη, είτε για αναψυχή. Πολλοί είναι εξάλλου οι πολιτικοί, οι αθλητές αλλά και οι επιχειρηματίες που απολαμβάνουν κατά καιρούς τη φιλοξενία του. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν ξεχωριστά δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες, που περιλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα, προκειμένου να έχουν μια ευχάριστη διαμονή...

 

 

Στο υπόγειο του ξενοδοχείου, στεγάζονται οι αίθουσες συνεδριάσεων. Πολλές είναι οι εκδηλώσεις που φιλοξενούνται (μου ήρθε στο μυαλό η παρουσίαση της ομάδας του Αρκαδικού). Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 250 άτομα μπορούν να απολαύσουν παρουσιάσεις, βραβεύσεις, μουσικές βραδιές ακόμη και παιδικά πάρτι! 

 

 

Το ξενοδοχείο, επέλεξαν για τη διαμονή τους οι παίκτες της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και του Αρκαδικού… Απ’ ότι αλιεύσαμε είναι ήσυχα παιδιά…  Ακόμη, μάθαμε και κάποια… διατροφικά μυστικά! Οι Αργεντινοί προτιμούν η διατροφή τους να αποτελείται από ψάρι, αλλά και γενικότερα οι αθλητές προτιμούν ψητά στη σχάρα, πολλές σαλάτες αλλά και γλυκά για να τους δώσουν ενέργεια για τις απαιτητικές μέρες στα γήπεδα και τις προπονήσεις.

 

 

Μάλιστα, στην αίθουσα συνεδριάσεων "Killini" ανακαλύψαμε και ένα σχεδιάγραμμα τακτικής που χρησιμοποίησε η ομάδα σε ένα από τα Meeting που λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο (Βγάζω και λαβράκια, έτσι, γιατί μπορώ!).

 

 

Τα αξιοθέατά μας, η φθηνή αγορά, τα νόστιμα πιάτα μας αλλά και ο κόσμος της Αρκαδίας, είναι αυτά που κάνουν τους τουρίστες να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

 

Βέβαια, πολλά είναι και τα απρόοπτα που έχει αντιμετωπίσει το προσωπικό. Για παράδειγμα, όπως μας αφηγείται η Παυλίνα που βρίσκεται στο πόστο της reception, έπρεπε να εξηγήσουν σε επισκέπτες ότι πιθανότατα κάποιο λάθος έκαναν, όταν ρωτούσαν επίμονα για το που βρίσκεται η… θάλασσα! (πέφτει και κομματάκι μακριά). 

 

 

 Βασικά, με αυτόν τον μπουφέ πρωινού – δε ξέρω πραγματικά – όχι, όχι δε γνωρίζω αν θα έφευγα να ...αδράξω τη μέρα, γιατί μάλλον θα χλαπάκιαζα μέχρι αηδίας. Γιατί τέτοιος αδυσώπητος κοιλιόδουλος είμαι! 

 

 

Κάπου διάβασα, ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Robert De Niro, έχει δηλώσει πως: "για μένα ο ορισμός ενός καλού ξενοδοχείου, είναι ένα μέρος στο οποίο θα έμενα". Νομίζω, πως εδώ, ο καθένας μας θα μπορούσε να ζήσει ακόμη και μόνιμα (σημ. Ο κύριος Ρεπάντης, όντως μένει μόνιμα μέσα στο ξενοδοχείο!).  

 

 

Ηρεμία, χαλάρωση και πολυτέλεια κάνουν … check in, σε μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και μία χαρακτηριστική αρκαδική τοποθεσία. Εσείς; Ακόμα να κάνετε την κράτησή σας;

 

 

 

Επισκεφτήκαμε το: 

“ΤRIPOLI CITY HOTEL”

Τέρμα Καραϊσκάκη, Αγία Τριάδα, Τρίπολη

Τηλ.: 2710 224700

Website: www.tripolicityhotel.com

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.