Διαφορα - To know us better

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αλέμης Νικόλαος | Κατεψυγμένα Προϊόντα

Η εταιρεία ΑΛΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μάς υποδέχεται και μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις που διατηρεί στη ΒΙΠΕ και από τις οποίες προέρχονται δεκάδες τρόφιμα τα οποία απολαμβάνουμε στα πιο όμορφα εστιατόρια της Πελοποννήσου και όχι μόνο.

 

Πολλές φορές θα έχετε βρεθεί σ’ ένα εστιατόριο ή ακόμη και στην κουζίνα σας και την ώρα που μαγειρεύετε θα αναρωτηθήκατε… Μα από πού προέρχονται και πόσο νόστιμα είναι τα φαγητά που καταναλώνετε εσείς και η οικογένεια σας.

Εμείς βρήκαμε το κατάλληλο μέρος, από το οποίο προμηθεύονται κατεψυγμένα τρόφιμα πολλά εστιατόρια, super markets και ξενοδοχεία της Πελοποννήσου και σας το παρουσιάζουμε.

Η εταιρεία ΑΛΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ εδρεύει στη ΒΙΠΕ Τρίπολης στο 7ο Τετράγωνο, ειδικεύεται στο γενικό εμπόριο τροφίμων και είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Όλυμπος σε Αρκαδία και Λακωνία.

Η πολύχρονη δραστηριότητα της εταιρείας, την έχει αναδείξει στις καλύτερες της Πελοποννήσου ενώ η συνεργασία της με μεγάλες εταιρείες σε είδη αλιείας & γαλακτοκομικά προϊόντα, τονίζει την υπεύθυνη θέση της.

Το δίκτυο διανομής της εταιρείας κάθε χρόνο διπλασιάζεται με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να καλύπτει Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα αλλά και Αχαΐα!

Η ΑΛΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ συνεργάζεται με πολύ αναγνωρισμένες εταιρείες για την καλή ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Καλλιμάνης, Elviart, Kασίδης Α.Ε. και άλλες εξίσου πολύ δυνατές στο χώρο του γενικού εμπορίου τροφίμων.

Η ΑΛΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ απευθύνεται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και σε super market/παντοπωλεία. 

Για προμήθειες της επιχείρησής σας σε κατεψυγμένα προϊόντα, αλιεύματα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, μπαχαρικά, πατάτες, σφολιατοειδή, είδη Super Market, είδη παντοπωλείου και είδη ψητοπωλείου μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΑΛΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

 

Βιομηχανική Περιοχή - Τετράγωνο 7, Αρκαδία, Τρίπολη

22100 | Αρκαδία

Τηλέφωνο: 271 022 1150 | Fax: 2710226162

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | web: http://www.alemisnikos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.