Διαφορα - To know us better

Σαρώνει το "Γυμναστήριο καλοφαγάδων" στην Άρεως! (photos)

Αν και μετρά λίγες μέρες λειτουργίας, ένας καινούργιος χώρος εστίασης, το "Γυμναστήριο καλοφαγάδων" στην πλατεία Άρεως, έχει γίνει ήδη αγαπητό στους Τριπολίτες!

Το Γυμναστήριο Καλοφαγάδων είναι το ιδανικό μέρος ώστε όλη η οικογένεια να απολαύσει ποικίλες, γευστικές επιλογές.

Το ιδιαίτερο αυτό "γυμναστήριο" ξεκινά ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. 

Δίνοντας προτεραιότητα στα αγνά υλικά, στις φρέσκες πρώτες ύλες, μαγειρεμένα με άριστη γνώση και μεράκι, μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, με το έμπειρο προσωπικό, σε ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον, να αποτελούν έναν εξαίσιο συνδυασμό.

Γευτείτε το νόστιμο σουβλάκι, ζουμερά ψητά σχάρας και σούβλας, όλα ψημένα στα κάρβουνα! Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι και με τα σπιτικά μαγειρευτά και τις δροσερές σαλάτες. 

Σας προσκαλούμε να το επισκεφτείτε για ένα ταξίδι grill γεύσεων και είμαστε σίγουροι πως θα κάνετε αμέσως... "ετήσια συνδρομή" !

 

Διεύθυνση: Grillhouse - Γυμναστήριο Kαλοφαγάδων - Πλατεια Άρεως 2

Τηλέφωνο: 2710 224424

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.