Διαφορα - To know us better

Δυναμικό παρών της Volton στην "Πελοπόννησος EXPO 2019"!

Αριθμός – ρεκόρ επισκεπτών στη μεγάλη πελοποννησιακή έκθεση - Πόλος έλξης το περίπτερο της Volton.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εργασίες της η έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2019» αυξάνοντας τις προσδοκίες συμμετεχόντων και επισκεπτών για τις μελλοντικές διοργανώσεις.

Η Volton συμμετείχε δυναμικά στην έκθεση παρουσιάζοντας τα ολοκληρωμένα προϊόντα και τις καινοτόμες υπηρεσίες της στο μεγάλο πελοποννησιακό κοινό. Η Volton αύξησε μέσω της «Πελοπόννησος Expo 2019»  την απήχηση της τόσο σε ιδιώτες όσο και στον επιχειρηματικό κλάδο, με το περίπτερο της εταιρείας να αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες,  τους οποίους  τα στελέχη της Volton καλωσόριζαν με προσφορές και πλούσια δώρα. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Volton διεξήγαγε διαγωνισμό, με το  νικητή να αναμένεται να ανακοινωθεί μέσω των social media τις επόμενες μέρες.

Η παρουσία των δημοφιλών ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης, Matias Iglesias και Γιάννη Κώτσιρα, στο περίπτερο της Volton αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές του πενθημέρου της έκθεσης.  Πλήθος κόσμου γνώρισε από κοντά τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκε μαζί τους και έλαβε δώρα με την υπογραφή των παιχτών. Παράλληλα, η Volton μαζί με τον συνεργάτη της στην περιοχή της Τρίπολης, κο. Νίκο Τότση, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική κίνηση, βραβεύοντας  τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κο. Ιωάννη Τρουπή. Ο κος Τρούπης αποτελεί σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού επιχειρείν  και μέσω της διοργάνωσης της  σημαντικότερης έκθεσης της Πελοποννήσου ενισχύσει συλλογικά την εικόνα της πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας, επενδύοντας στην εξωστρέφεια και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις πολυεπίπεδες δυνατότητες της περιοχής.

Η δυναμική συμμετοχή των 215 εκθετών από επιχειρήσεις όλης της χώρας και ο αριθμός ρεκόρ των 25.000 επισκεπτών επισφραγίζει με τον καλύτερο των τρόπων, πως η «Πελοπόννησος Expo» έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις εκθέσεις σταθμούς του ελληνικού επιχειρείν.

Οι 25.000 και πλέον επισκέπτες, που κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις της ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης κατά τη διάρκεια της πενταήμερης έκθεσης, είχαν παράλληλα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών δρώμενων. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της  «Πελοπόννησος Expo 2019» διοργανώθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό με την παρουσία σημαντικών εισηγητών, που ενίσχυσαν τη συνεχώς ανοδική πορεία της έκθεσης.

Η Volton στηρίζει ενεργά και θα συμμετέχει μελλοντικά σε παρόμοιες ενέργειες και εκθέσεις, που προάγουν την επιχειρηματικότητα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.