Διαφορα - To know us better

winamp wmp real qt

Η TOYOTA παρέχει 150 οχήματα για το “Βοήθεια στο σπίτι”!

Toyota Hellas και Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας παρέχουν 150 οχήματα σε όλη την Ελλάδα για το Κοινωνικό Πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων σε όλη την Επικράτεια, να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης, συνεργάζεται με την ΤΟΥΟΤΑ Hellas και το Υπουργείο Εσωτερικών για την παροχή προς τους Δήμους οχημάτων, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, COVID-19.

Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει η Αυτοδιοίκηση σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.


Για την Αρκαδία, η εξουσιοδοτημένη εταιρεία CAR OPTION AE προσφέρει δυο αυτοκίνητα, στους Δήμους Β. και Ν. Κυνουρίας, όπου υπάρχουν ανάγκες!

Διευκρινίζουμε πως οι Δήμοι στους οποίους θα παραχωρηθούν τα οχήματα, ήταν αυτοί που δήλωσαν πως τα χρειάζονται, μέσω Κ.Ε.Δ.Ε. 


H Τoyota Ελλάς, αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε άμεσα, παρέχοντας 150 οχήματα για την κάλυψη απαιτούμενων αναγκών μετακίνησης για το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Πιο συγκεκριμένα, η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται με την έμπρακτη υποστήριξη, τόσο της Toyota Ελλάς όσο και του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. στοχεύοντας στην ουσιαστική και ενεργή στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης των καταρτισμένων Στελεχών και Επιστημόνων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στις μεγάλες πόλεις, όπως, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και σε δύσβατες περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα (μεταξύ άλλων, ‘Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Μακεδονία, Θράκη, αλλά και τα ακριτικά νησιά Τήλου, Λέρου και Ηρωικής Νήσου Κάσου στα Δωδεκάνησα).


Για την πραγματικά αξιέπαινη αυτή δράση μίλησε η Διευθύντρια Marketing της ΤΟΥΟΤΑ HELLAS, κ. Τσενέ, στον Τάκη Πουρναράκη.

Ακούστε τι είπε εδώ.


Δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου:

"Η ΚΕΔΕ βρίσκεται στην “πρώτη γραμμή” για να στηρίξει το δύσκολο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων της χώρας.

Με την Toyota Ελλάς δημιουργούμε σήμερα μια συμμαχία ευθύνης, που στόχο έχει την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα, χωρίς να στερηθούν όμως απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες.

Με την Αυτοδιοίκηση μπροστά, θα βγούμε νικητές και από αυτήν την κρίση."


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.