Διαφορα - To know us better

Γιατί αξίζει να επιλέξετε το Deree για σπουδές!

Ποια κατεύθυνση να διαλέξω; Πανελλήνιες εξετάσεις ή ιδιωτική σχολή; Ελλάδα ή εξωτερικό; 

Πριν αποφασίσετε, αξίζει να ανακαλύψετε όλα όσα προσφέρει το Deree – The American College of Greece, ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 146 χρόνων, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πόλο διεθνών σπουδών στην καρδιά της Ελλάδας.

 

Συγκεντρώσαμε τους κυριότερους λόγους για τους οποίους το Deree αποτελεί κορυφαία πρόταση σπουδών και σας τους παρουσιάζουμε:


1. Τα 34 σύγχρονα bachelor προγράμματα σε τομείς Business, αλλά και σε κλάδους όπως τα Χρηματοοικονομικά,το Cybersecurity, οι Βιοϊατρικές Επιστήμες, οι Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες, η Επικοινωνία, η Ψυχολογία, οι Επιστήμες Υπολογιστών. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές, ενώ έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.


2. Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα που προσφέρει γνώση αλλά και softskills. H καθοδήγηση από τους καθηγητές, τα ατομικά και ομαδικά projects και το πλήθος εξωακαδημαϊκών δραστηριοτήτων εφοδιάζουν τους σπουδαστές με κριτική σκέψη και δεξιότητες (softskills) που τους βοηθούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και έχουν αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.


3. Οι μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, να βρουν part-time απασχόληση σε γραφεία του Κολλεγίου, αλλά και να λάβουν διαρκή υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.


4. Το διεθνές περιβάλλον σπουδών σε ένα υπερσύγχρονο campus με σπουδαστές από 78 χώρες


5. Το πρόγραμμα Study Abroad, που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλο τον κόσμο –συχνά με υποτροφία– σε περισσότερα από 55 κορυφαία συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία.


6. Για το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών που δίνει σε σπουδαστές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ τη δυνατότητα να φοιτήσουν παράλληλα στο Deree, να συνδυάσουν γνωστικά πεδία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποτροφίες δίνονται επίσης σε αριστούχους φοιτητές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για να αποκτήσουν ένα minor, δηλαδή μία υποειδίκευση από τις 49 που προσφέρονται στο Deree.


7. Για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης και υποτροφιών, συνολικού ύψους 5,2 ευρώ! Το πρόγραμμα προβλέπει και ειδικές υποτροφίες για τους νέους της Πελοποννήσου.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μη χάσετε την ενημερωτική παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει online το Deree για το κοινό της Πελοποννήσου, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους του Deree και να ενημερωθείτε για όλα όσα αναδεικνύουν το Deree σε κορυφαία επιλογή σπουδών!

Ακόμη, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να κάνετε δωρεάν το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού της Orientum!

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.