Διαφορα - To know us better

Stoiximan: Μεντβέντεφ-Τσιτσιπάς σε LIVE Streaming* με σούπερ προσφορά*

H πιο μεγάλη ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά έφτασε, με την Stoiximan να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και στον σπουδαίο ημιτελικό του Australian Open.

Όταν κατορθώνεις το… απίθανο και γυρίζεις το 0-2 από τον Ναδάλ σε προημιτελικό του Australian Open, μπορείς να ονειρεύεσαι τα πάντα! Και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση, να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam!

Αντίπαλος το πρωί της Παρασκευής (19/02, 10:30) ο σούπερ φορμαρισμένος Nτανίλ Μεντβέντεφ, Νο4 στον κόσμο, που μετράει 19 σερί νίκες. Ένας σούπερ ημιτελικός που τα μέλη της Stoiximan μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά σε LIVE Streaming*, από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους, από όπου κι αν βρίσκονται!

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει και μία σούπερ προσφορά* από τη Stoiximan στην οποία μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 19/02 στις 11:30.

Ενώ πέρα από τις αμέτρητες ειδικές επιλογές πριν το ματς, θα τρέξουν και σπέσιαλ αγορές την ώρα του LIVE μόνο στη Stoiximan όπως:

● Συνολικοί Άσοι

● Συνολικά Διπλά Λάθη

● Τσιτσιπάς Συνολικοί Άσοι

● Μεντβέντεφ Συνολικοί Άσοι

● Συνολικοί Άσοι Πρώτο Σετ

● Συνολικά Διπλά Λάθη Πρώτο Σετ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stoiximan θα προσφέρει με 0% γκανιότα** τον νικητή του αγώνα Μεντβέντεφ-Τσιτσιπάς και κατά τη διάρκεια ολόκληρου του LIVE!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

**Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης Μεντβέντεφ-Τσιτσιπάς και κατά τη διάρκεια του LIVE του ίδιου αγώνα. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.