Διαφορα - To know us better

Volton: «Μέγας Χορηγός» του Smash Open 2021

Η Volton με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως θα είναι ο «Μέγας Χορηγός» του επιτυχημένου θεσμού, Smash Tennis Open 2021.

Το Smash Tennis Open 2021, το ετήσιο τουρνουά τένις που κάθε χρόνο γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στον χώρο του Smash Tripolis Tennis Club για 5η  συνεχή χρονιά.

Το τουρνουά θα ανοίξει τις πύλες του για αθλητές και θεατές την Τετάρτη 18 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί μετά από 26 συνεχόμενες ημέρες αγώνων τένις στις 12 Σεπτεμβρίου. Φιλοδοξία τόσο της Volton όσο και της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά είναι η μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και θεατών στο Smash Tennis Open 2021, προσφέροντας μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία, σε μικρούς και μεγάλους, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19.

Η Volton δεν σταματά να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό σε κάθε ευκαιρία.

Το ίδιο θα κάνει και τώρα, ως «Μέγας Χορηγός» του Smash Tennis Open 2021, στηρίζοντας την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αθλήματος της αντισφαίρισης. Παράλληλα δεσμεύεται να συμμετέχει και να στηρίζει μελλοντικά παρόμοιες διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και ενδυναμώνουν τις τοπικές κοινωνίες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.