Διαφορα - To know us better

“Θόδωρος”: 15 χρόνια λειτουργίας για το αγαπημένο ψητοπωλείο!

Ήταν 14 Φεβρουαρίου 2007 όταν ο Θόδωρος αποφάσισε να μας γιατρεύει την πείνα με τα καλύτερα και πιο νόστιμα φαγητά στην πόλη 

"Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια.....ήταν 14 Φεβρουαρίου 2007 όταν ο Θόδωρος αποφάσισε να μας γιατρεύει την πείνα με τα καλύτερα και πιο νόστιμα φαγητά στην πόλη.

Το ζεστό και φιλόξενο μαγαζί μας από την πρώτη μέρα αλλά και τόσα χρόνια σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης τα πιο γρήγορα και ευγενικά ντελίβερι σας προσφέρουν τις μοναδικές μας γεύσεις στο σπίτι σας όπου και αν βρίσκεστε χωρίς καθόλου κόπο!!!

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα να είμαστε πάντα στη διάθεσή σας με ότι καλύτερο και ποιοτικότερο υπάρχει!

Ευχόμαστε σε όλους σας χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!!!"

Η αγάπη για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Θόδωρος Αθανασιάδης, ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, έχει μεγάλη αγάπη για την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, τον ΑΣΤΕΡΑ. 

Ο Θόδωρος βρίσκεται στην επιχείρηση καθημερινά 12 – 14 ώρες -εκτός αν παίζει ο Αστέρας- έχει ράψει κουρτίνες με το λογότυπο της ομάδας, έχει παραγγείλει ειδικά πλακάκια μπάνιου με το σήμα του Αστέρα και ακόμα και ο κωδικός wi-fi του καταστήματος περιλαμβάνει τη λέξη Αστέρας (πέρα από το γεγονός ότι μπαίνοντας στο κατάστημα, συναντάς μία τεράστια αφίσα από τον αλησμόνητο τελικό κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και των κιτρινομπλέ τον Μάιο του 2013).

Ευχόμαστε στο ψητοπωλείο "Θόδωρος" να τα χιλιάσει!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.