Διαφορα - To know us better

Επίδαυρος: Διαμονή στο Desa Green Homes!

Στη μαγευτική περιοχή της αρχαίας Επιδαύρου θα βρείτε το Desa Green Homes, που περιβάλλεται από εσπεριδοειδή.

Εκεί που κυριαρχεί ο ήχος των πουλιών και η ηρεμία έρχεται ως φυσικό επακόλουθο για να περάσετε μια αξέχαστη και ξεκούραστη διαμονή στην Επίδαυρο.

Τα σπίτια απέχουν λίγα λεπτά από όλους τους κύριους αρχαιολογικούς χώρους της Επιδαύρου, 200 μέτρα από την όμορφη παραλία του Γιαλασίου και τα τοπικά εστιατόρια.

Μοντέρνος & minimal σχεδιασμός

Και τα 4 σπίτια είναι κατασκευασμένα από οικολογικό υλικό, είναι ενεργειακά αποδοτικά και διακοσμημένα με μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα με υπαίθριο καθιστικό, μπάρμπεκιου και υπαίθριο τζακούζι, για ακόμα περισσότερες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Παρέχοντας μια υγιεινή διαμονή, κοντά στη φύση, έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο χώρο της πισίνας, να αποτοξινωθείτε και να θρέψετε τον εαυτό σας με φρέσκα σπιτικά σνακ από Zanzi-Bar, με εποχικά λαχανικά και φρούτα από τον βιολογικό μας κήπο!

Φρούτα και λαχανικά

Μπορείτε επίσης να συλλέξετε φρούτα και λαχανικά από περισσότερα από 100 εσπεριδοειδή και άλλα οπωροφόρα δέντρα όλων των εποχών (μηλιές, αχλαδιές, ροδακινιές, νεκταρίνια και πολλά άλλα), μαζί με έναν βιολογικό λαχανόκηπο, που βρίσκετε εκεί.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.