ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο καιρος

Τρίπολη: Ο καιρός σήμερα, 22 Ιουλίου

Διατηρούνται βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι και αίσθηση δροσιάς.

Και σήμερα ο καμβάς στον ουρανό της Τρίπολης θα είναι γεμάτος χρώματα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωσή της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ηλιος, λίγα σύννεφα, ακόμα και μικρό ενδεχόμενο βροχής αναμένουμε και σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου ακολουθώντας την... πεπατημένη των προηγούμενων ημερών της εβδομάδας που διανύουμε.

Το θετικότερο σημείο είναι ότι έστω και ασθενείς οι βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι που δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ θα υφίστανται και στο τρέχων 24ωρο κάτι που δημιουργεί ελπίδα πως μια μικρή δροσιά θα την αισθανθούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σχετικά με τη θερμοκρασία θα κυμανθεί εκ νέου σε φυσιολογικά, για την εποχή, επίπεδα καταγράφoντας μικρή άνοδο με τον υδράργυρο να σημαδεύει τους 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.