Επικαιροτητα

Αιφνιδιαστική αποχώρηση του Υπ. Οικονομίας από την EXPO!

Μόνο τυπική δεν ήταν η συμπεριφορά του Υπουργού Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO στην Αργολίδα.

 

Ως απαράδεκτη έκριναν πολλοί από τους παρευρισκόμενους, στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO στην Αργολίδα, την συμπεριφορά του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Ππαδημητρίου, το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, να σηκωθεί και να φύγει αμέσως μετά την ομιλία του χωρίς να πεί σε κανέναν τίποτα και χωρίς να αποχαιρετήσει κανέναν.

Ο Υπουργός μετά την σύντομη ομιλία του και αφού έστησε τον κόσμο αρκετή ώρα καθώς καθυστέρησε να έρθει με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η έναρξη της τελετής του Αγιασμού και ενώ στο βήμα των ομιλιών βρισκόταν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ως εκπρόσωπος του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη, ο κ Παπαδημητρίου χωρίς καμιά προειδοποίηση σηκώθηκε και έφυγε κάνοντας μια πολύ σύντομη και βιαστική περιήγηση στα περιπτερά της έκθεσης μόνο με τον άνθρωπο της  προσωπικής του ασφάλειας και στην συνέχεια αποχώρησε.

Ο κ. Παπαδημητρίου σε ερώτηση μας κατά την διάρκεια της σύντομης περιήγησης του στην έκθεση μας απάντησε πως πρέπει να φύγει ενώ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον αντιπολιτευτικό λόγο του κ. Ανδριανού λέγοντας πως "εδώ δεν ήρθαμε να κάνουμε πολιτική, η ομιλία του κ. Ανδριανού ήταν απαράδεκτη."

 

Φυσικά ο κ Παπαδημητρίου δεν έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων όπως είχε σχεδιαστεί από τους διοργανωτές και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχαιρετήσει τον κόσμο και τους επισήμους.

 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.