Πανελλαδικες 2019

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο ζωής"

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

"Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλετε.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο ζωής, ωστόσο η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις προσπάθειές σας και στις δυνάμεις σας θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Άλλωστε πάντα να θυμάστε ότι «Πάντ’ εστίν εξευρείν, αν μη τον πόνον φεύγη τις». 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου έχει εξασφαλίσει τις αναγκαίες συνθήκες ώστε οι εξετάσεις να διεξαχθούν απρόσκοπτα και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται δίπλα σας.

Τέλος, θερμές ευχές απευθύνουμε στις οικογένειές σας, που βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά σας και θερμές ευχαριστίες στους/στις εκπαιδευτικούς που υποστηρίζουν τη διαδικασία. "

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.