Πανελλαδικες 2021

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Δείτε τις με ένα "κλικ".

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 οι βαθμοί στα ειδικά μαθήματα στις Πανελλαδικές και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ .

Οι υποψήφιοι  μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης, με πρωτοβουλία των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των 2 νέων Μουσικών μαθημάτων και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.