Πανελλαδικες 2023

Μήνυμα του Πρόεδρου του Τ.Ο.Π. για επιτυχόντες ΑΕΙ

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Να κρατήσουν για πάντα στο μυαλό τους ότι σημασία έχει: να τολμάς και να βλέπεις μπροστά…", ανέφερε ο κ. Μαρινάκος.

Μήνυμα του Πρόεδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Επίκ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ Μαρινάκου Κων/νου για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ:

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής συγχαίρουμε όλους τους νεοεισαχθέντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους ευχόμαστε μια λαμπρή επιστημονική διαδρομή. Ιδιαιτέρως καλωσορίζουμε τους νεοεισαχθέντες στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το αρχαιότερο Τμήμα Τουρισμού στην Ελλάδα, που παρέχει στους φοιτητές υψηλής ποιότητας σπουδές  σε όλους τους τομείς των Επιστημών του Τουρισμού, δημιουργώντας στελέχη ανώτατης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για την επάνδρωση υψηλών  διευθυντικών θέσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του τουρισμού. 

Επίσης για όσους εκ των υποψηφίων δεν κατάφεραν φέτος να επιτύχουν τον στόχο τους,  να τους διαβεβαιώσουμε ότι η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση  αποτελεί ένα σημαντικό στόχο, αλλά όχι τον μοναδικό ούτε  τον τελευταίο στη ζωή  τους, καθότι οι μελλοντικές ευκαιρίες είναι πολλές και το μέλλον ανήκει σε όλα τα νέα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να μπουν στην «μάχη» της ζωής με ήρεμη σκέψη, αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες τους.

Ας συνεχίσουν να έχουν όνειρα, φιλοδοξίες και να στοχεύουν ψηλά. Να κρατήσουν για πάντα στο μυαλό τους ότι σημασία έχει ΄΄να τολμάς και να βλέπεις μπροστά…΄΄

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Κων/νος Μαρινάκος 
Επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής 
Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.