Επικαιροτητα

Σμυρνιώτης: Το 2013 αποτρέψαμε τραγωδία αντίστοιχη της Δ. Αττικής

"Ευτυχώς στο Δήμο Τρίπολης στις πλημμύρες το καλοκαίρι του 2016 δεν θρηνήσαμε θύματα όταν Τεγέα και Κορύθιο έγιναν μια απέραντη λίμνη."

 

Διαβάστε τη δημοσίευση του κ. Σμυρνιώτη:

"Ο καθαρισμός του Γαρεάτη από το Στενό μέχρι και την καταβόθρα στο Παρθένι μήκους 7 χλμ. που πραγματοποιήσαμε το καλοκαίρι του 2013 - με χορηγία προς τον Δήμο του ΔΕΣΦΑ που κατασκεύαζε τον αγωγό φυσικού αερίου προς τη Μεγαλόπολη - απέτρεψε αντίστοιχη με την τραγωδία της Δυτικής Αττικής αφού τα νερά βρήκαν εύκολα και γρήγορα διέξοδο προς την καταβόθρα.

Ας μη μένουν λοιπόν στα λόγια και στις αρμοδιότητες - όπως κατά κόρον παρατηρούμε τα τελευταία τρία χρόνια και στο Δήμο μας - αλλά να φροντίζουν την διαρκή προστασία, συντήρηση και αναβάθμιση των βασικών υποδομών και κυρίως αυτών που η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.