Επικαιροτητα

Αποστολόπουλος: "Το Νεοχώρι φρόντισε για τις πλημμύρες" (pics)

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Αποστολόπουλος Ιωάννης, αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί ώστε να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

"Με αφορμή  χθεσινό "άρθρο" τοπικού site για τα μπαζωμένα ρέματα στο Νεοχώριο είμαι αναγκασμένος να κάνω αυτή την παρέμβαση για να αποκατασταθεί η αλήθεια αν κ όλοι οι χωριανοί την γνωρίζουν καλά ευτυχώς.

Σας ξανα-ενημερώνω λοιπόν ότι το Νεοχώρι ήταν το μοναδικό χωριό στην επικράτεια το οποίο λίγες μέρες  μετά τις καταστροφικές πλημμύρες είχε φροντίσει να ανοίξει το μεγαλύτερο μέρος των ρεμάτων που ήταν εφικτή η πρόσβαση από τα ειδικά μηχανήματα (με σχέδιο εκβάθυνσης και δημιουργίας όχθης και στις δύο πλευρές) με  ιδία χρηματοδότηση παρακαλώ, χρησιμοποιώντας με τροποποίηση τους πόρους από τη ΣΑΤΑ και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο πλημμύρας στο χωριό μας για τουλάχιστον 10 χρόνια, την στιγμή που αλλά χωριά περίμεναν κ περιμένουν ίσως  ακόμα την ΜΟΜΑ...

Αυτό όμως που με λυπεί ιδιαίτερα δεν είναι η άποψη του αναγνώστη Δ.Α. που έστειλε τις φωτογραφίες, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά  μετά από χρόνια σιωπής (ίσως γιατί έτρωγε από το ίδιο κουτάλι.....), όσο η ανάρτηση από το συγκεκριμένο site μερικών φωτογραφιών αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως, την στιγμή που έχουν περσινό άρθρο και φωτογραφικό υλικό με τον καθαρισμό των ρεμάτων και με τα μηχανήματα εντός των ρεμάτων...

Συγγνώμη κύριοι αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία..."

 

Με εκτίμηση 

Ο πρόεδρος της ΤΚ Νεοχωρίου 

Αποστολοπουλος Ιωάννης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.