Επικαιροτητα

Eταιρεία πετρελαιοειδών "άναψε" φωτιές στο Περιφερειακό

Μέσω...Motor Oil η πολιτική αντιπαράθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της 20ης Νοεμβρίου.

 

Οπωσδήποτε, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν εκφράσει, γενικά, τον προβληματισμό τους, σχετικά με την παρουσίαση θεμάτων στο Συμβούλιο, χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως η σωστή ενημέρωση των συμβούλων. Αλλά, σε συγκεκριμένο θέμα που αφορούσε την παραπάνω εταιρεία, "άρχισαν τα όργανα"...

 

 Ο εισηγητής της πλειοψηφίας, κ. Παπαφωτίου, είπε πως "Λυπάμαι για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, είναι τραγικά ανενημέρωτες και αδιάβαστες". Εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, ο κ. Τζαμουράνης, θεωρώντας προσβλητικούς τους χαρακτηρισμούς αυτούς, ζήτησε να γίνει ανάκλησή τους αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Παράλληλα, ο αντιπολιτευόμενος σύμβουλος ανέφερε πως ο εκπρόσωπος της πλειοψηφίας μάλλον " (...)δεν έκανε τοποθέτηση, το βιογραφικό του στη Motor Oil έστειλε!"

 

Η αντιπαράθεση πήρε γρήγορα τη..."γνωστή" οδό, καθώς η τοποθέτηση του κ. Γόντικα-περί καπιταλιστικής αναπτύξεως, που δεν ωφελεί το λαό-, προκάλεσε την απάντηση του Περιφερειάρχη, ο οποίος σημείωσε, χαρακτηριστικά, πως " (...) ενοχλείται -σ.σ Ο κ. Γόντικας- από το δρόμο των οστών στη Σιβηρία και προσπαθεί να βρει, αυτός και το κόμμα του, ένα νέο ρόλο να παίξει."

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.