Επικαιροτητα

Σφοδρή κακοκαιρία θα πλήξει την Πελοπόννησο

Ισχυρή κακοκαιρία θα πλήξει από αύριο, Πέμπτη (21/12) την Πελοπόννησο με ισχυρές βροχές και  χιονοπτώσεις στα ορεινά.

 

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από αύριο, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου με πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά.

 

Πέμπτη (21/12)

α. ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στα Κύθηρα, την Πελοπόννησο (κυρίως στην ανατολική και τη νότια). 

β. χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο αρχικά από τα 600 μέτρα που σταδιακά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα ορεινά. 

γ. οι θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στη νοτιά Πελοπόννησο και τα Κύθηρα θα ενισχυθούν τη νύχτα στα 9 και πιθανόν στα 10 μποφόρ.

 

Παρασκευή (22/12)

α. τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις παραπάνω περιοχές. 

 

Σάββατο (23/12)

Πιθανή νέα μεταβολή του καιρού το βράδυ και από τα βόρεια με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.