Επικαιροτητα

Τα λαθραία της Τρίπολης, στο Ναύπλιο!

Στο Τελωνείο Ναυπλίου βρέθηκαν λαθραία οινοπνευματώδη, τσιγάρα και καπνός. Πρόκειται για προϊόντα από μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας που εξαρθρώθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2017 στην Τρίπολη Αρκαδίας.

 

Στο Τελωνείο Ναυπλίου μεταφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης (20/12) τα λαθραία που είχαν κατασχεθεί στις 8 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

 

Για την υπόθεση αυτή είχε συλληφθεί 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών, τσιγάρων και συσκευασιών καπνού.

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -36.000- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, -4.249- συσκευασίες λαθραίου καπνού, -9.205- φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και όχημα

 

Το ύψος των διαφυγόντων δασμών και λοιπών φόρων υπολογίζεται πως ξεπερνά τις -200.000- ευρώ

 

Σε βάρος του Ουκρανού σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

 

ΠΗΓΗ: argonafplia.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.