Επικαιροτητα

Έργο "ζωής" για την Ασέα (photos,video)

Ανάδειξη του έργου αντικατάστασης του τοπικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Ασέας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (12/1).

Συγκεκριμένα, μεταβήκαμε στην Άνω Ασέα μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ασέας κ. Ιωάννη Φράγκο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Μανδρώνη, οι οποίοι μας μίλησαν για το έργο του κεντρικού αγωγού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ένα έργο ζωτικής σημασίας, όπως μας δήλωσαν και κάτοικοι του χωριού.

Σύμφωνα με τον κ. Μανδρώνη το κόστος του έργου υπολογιζόταν στα 100.00 ευρώ αλλά, μετά από μείωση που έκανε ο εργολάβος, θα φθάσει τα 40.000 ευρώ. 

Στη συνέχεια ο κ. Παυλής μας επεσήμανε πως το συγκεκριμένο έργο έχει προτεραιότητα, διότι τα έργα ύδρευσης είναι έργα ζωής.

Στο συγκεκριμένο έργο αντικαθίσταται ο κεντρικός αγωγός 1800 μέτρων. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις χρηματοδοτήσεις,  ο δήμαρχος απάντησε πως ο Δήμος παίρνει χρηματοδοτήσεις από τη κυβέρνηση.

Ένα από τα έργα για τα οποία  θέλει να πάρει χρηματοδότηση ο Δήμος είναι η "Τηλεμετρία" για τους αγωγούς της Τρίπολης, αξίας 1.500.000 ευρώ, ένα έργο που έχει εγκριθεί.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος, όσον αφορά στα έργα της αποχέτευσης, δήλωσε πως το 1ο εξάμηνο του 2018 ευελπιστεί να χρηματοδοτηθεί το έργο αποχέτευσης του Λεβιδίου.

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.