Επικαιροτητα

Επιδείνωση του καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Αλλάζει ξανά ο καιρός με βροχές, ισχυρές καταιγίδες αλλά και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα.

 

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα: 

 

Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Από τη νύχτα και από τα βόρεια τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, που από το βράδυ και από τα βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, που από τη νύχτα και από τα βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασια: από 4 έως 18 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 18-01-2018

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα Ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7. Σταδιακή εξασθένηση το βράδυ και από τα δυτικά. Θερμοκρασια: σε πτώση. Παγετός κατά τόπους το πρωί και τη νύχτα Κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.