Επικαιροτητα

Λεωνίδιο: Προγράμματα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου ''ΑΓΑΠΗΝΩΡ'' στο Λεωνίδιο.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου ''ΑΓΑΠΗΝΩΡ'' διοργάνωσαν, χθες, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε περιοχές της Αρκαδίας στην αίθουσα  συνεδριάσεων του κτιρίου "Φάμπρικα Πολιτισμού", στο Λεωνίδιο.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου ''ΑΓΑΠΗΝΩΡ'' κ. Γιώργος Δημητρόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ''η επιχειρηματικότητα είναι η μόνη ικανή δύναμη για να δημιουργήσει ανάπτυξη''. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο συνεργάτης της εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου ''ΑΓΑΠΗΝΩΡ'', κ. Νικόλαος  Μεγρέμης, παρουσίασε αναλυτικά τα προγράμματα:

-''Επιχειρούμε Έξω''

-''Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων''

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.