Επικαιροτητα

Βλαχοκερασιά: Πέθανε πρώην δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, Παρασκευάς Βελισάρρης.

Με αφορμή το θάνατο του κ. Βελισάρρη, ο Ανδρέας Βαρελάς αντιδήμαρχος Αθηναίων, τον μνημόνευσε με ανάρτηση του, στο Facebook, γράφοντας:

"Στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας πλήρης ημερών (94 χρόνων), έφυγε ο Παρασκευάς Βελισάρρης πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, ο Π.Βελισαρρης εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1975 με τον αείμνηστο Γιάννη Παπαθεοδωρου, πρώτο Δήμαρχο Αθηναίων μετά την πτώση της χούντας.

Ο Παρασκευάς στην διάρκεια της κατοχής οργανώθηκε στο ΕΑΜ συνελήφθη από τους Γερμανούς και μέχρι την απελευθέρωση ήταν "κλουβίτης" ήταν δηλαδή στο ανοικτό βαγόνι,που οι Γερμανοί τοποθετούσαν μπροστά από την μηχανή του τραίνου γεμάτο αιχμαλώτους,για να αποτρέπει τον ΕΛΑΣ να κάνει σαμποτάζ στα τραίνα.

Για εμένα ο Παρασκευας Βελισαρρης μαζί με τον Άγγελο τον Χαγιο καθώς και τον αείμνηστο Βασίλη Εφραιμιδη ήταν αυτοί που με έκαναν να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Υ.Γ δε μπορούσα να περιμένω μέχρι την Πέμπτη που έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο για να τον μνημονεύσω."

 

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.