Επικαιροτητα

Πιτσιρίκια 15 και 14 χρόνων έκλεβαν εργαλεία και φυτοφάρμακα

Σαν έμπειροι διαρρήκτες έδρασαν δυο πιτσιρίκια ηλικίας 15 και 14 χρόνων, που παραβίασαν την περίφραξη μιας αποθήκης στην Γαστούνη και εξουδετέρωσαν το σύστημα συναγερμού για να την αδειάσουν! Μαζί τους ήταν και τρεις ενήλικες, δυο από τους οποίους παραμένουν ασύλληπτοι.

Οι πέντε δράστες έφτασαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι στην αποθήκη και, αφού εισέβαλαν στο εσωτερικό, άρπαξαν επτά μικρούς κινητήρες, διάφορα γεωργικά εργαλεία, φυτοφάρμακα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού που ταυτοποίησαν τα στοιχεία τους.

Ο 15χρονος και ο 14χρονος συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γαστούνη μαζί με έναν 22χρονο συνεργό τους και οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τα άλλα δυο μέλη της σπείρας ηλικίας 26 και 30 χρόνων, που έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.