Επικαιροτητα

Δωρεάν μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου στην Κυνουρία

Στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου, ένα πρόγραμμα που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας "Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου".

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, πραγματοποίησε κάλεσμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook: 

"Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για παροχή υπηρεσιών στους Δημότες του, έχοντας επιδείξει υψηλή κοινωνική ευαισθησία και με την πεποίθηση πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, εξασφάλισε την ένταξη του στο Πρόγραμμα που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας "Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου".

Η υπαγωγή στο πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ στην κινητή μονάδα, που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Φάμπρικας Πολιτισμού εντός λίγων ημερών.

Οι εξετάσεις αφορούν την πραγματοποίηση Τεστ Παπανικολάου και Μαστογραφίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο προληπτικός έλεγχος είναι η καλύτερη θεραπεία του καρκίνου, αφού η έγκαιρη διάγνωση, στα πρώτα στάδια της ασθένειας, κάνει δυνατή την αποτελεσματική θεραπεία, σώζοντας ζωές.

Προκειμένου να καθορίσουμε χρονικά τα ραντεβού για την εξέτασής σας, παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εγκαίρως στη γραμματεία του Δήμου, στο τηλέφωνο 2757360202 , κυρία Ευγενία Αργύρη κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Με εκτίμηση, 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

Χαράλαμπος Λυσίκατος"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.