Επικαιροτητα

"O Παυλής νομίζει ότι ο Δήμος είναι το τσιφλίκι του" (video, photos)

"Να σταματήσει τα ψέματα ο κ. Παυλής κ εάν δεν προσκομίσει τα κατάλληλα χαρτιά να μην ξεκινήσει τα έργα στο Μεγαβούνι", δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΚ Δόριζας κ. Λυμπερόπουλος.

Δυσαρεστημένοι είναι οι κάτοικοι της Δόριζας με την απόφαση του Δήμαρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή να χρησιμοποιήσει το χώρο του Μεγαβουνίου για την διαχείριση των απορριμμάτων της Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δόριζας κ. Λυμπερόπουλος μας ενημέρωσε πως το χωριό βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1080 μέτρων από την έκταση που έχει οριστεί ως τόπος διαχείρισης των σκουπιδιών. Στη συνέχεια, δήλωσε πως ο κ. Παυλής έχει πάρει μια απόφαση χωρίς να έχει πάρει καμία άδεια. "Θέλει να βιάσει τη παρθένα φύση" δήλωσε μεταξύ άλλων. Θεωρεί πως υπάρχουν κρυφά οφέλη από το συμβόλαιο με τον εργολάβο. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λυμπερόπουλος, είπε τα εξής:

Ο χώρος είναι βραχώδης, είναι ακατάλληλος για αυτή την χρήση. Τα 190.000 ευρώ δεν φθάνουν για τις εργασίες. 

Επίσης στην έκταση που θα χρησιμοποιηθεί υπάρχουν και 40 χωράφια ιδιωτών. "Ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι τσιφλίκι του"  δήλωσε καυστικά για τον κ. Παυλή.

Την δυσαρέσκεια τους για την συγκεκριμένη κατάσταση εξέφρασαν και άλλοι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι αισθάνονται πως τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζουν αξιοπρεπώς.

 

Βίντεο, με τις δηλώσεις των κατοίκων...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.