Επικαιροτητα

Βράβευση Περιφέρειας στο πλαίσιο της Food Expo 2018 (video, photos)

H Forum A.E. και η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο πλαίσιο της έκθεσης Food Expo Greece, βράβευσαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την παρουσίαση του Πελοποννησιακού πρωινού στη διάρκεια της Food Expo Greece Μάρτιος 2018.

Στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, Food Expo 2018 έδωσε το "παρών" η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έλαβε χώρα από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο φιλόξενο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

H Food Expo 2018 προσέφερε την ευκαιρία στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών εταιρείες του κλάδου που συμμετείχαν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 70.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές από 67 χώρες και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Την Τετάρτη (21/3), στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκαν, εκπρόσωποι της Forum Α.Ε. αλλά και της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος και βράβευσαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την παρουσίαση του Πελοποννησιακού πρωινού. 

Μεταξύ των παρευρισκομένων στη βράβευση ήταν, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μίλτος Καρούμπας και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Forum Α.Ε. ο Νίκος Χουδαλάκης.

Δείτε στο video όσα ειπώθηκαν στη βράβευση: 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.