Επικαιροτητα

"Πολύτιμος αρωγός η Μαραγκοπούλου"

"Πολύτιμος αρωγός του πολιτιστικού γίγνεσθαι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η Βίκυ Μαραγκοπούλου", ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της η Ντίνα Νικολάκου.

 

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παραίτηση της Βίκυς Μαραγκοπούλου από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε: 

 

"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της Περιφερειακής αρχής την κα Μαραγκοπούλου για τη προσφορά της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, ειδικά δε σε ότι αφορά το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο οποίο με την προσωπικότητα και τη δράση της προσέδωσε διεθνή αναγνωρισιμότητα και κύρος. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση του Μεγάρου Χορού στην Καλαμάτα καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης ως Υφυπουργός Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον τότε Δήμαρχο κ. Κουτσούλη, καθώς και τον τότε Υφυπουργό Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο. 

 

Το έργο που αφήνει παρακαταθήκη η κα Μαραγκοπούλου, αλλά και το κύρος και η εμβέλειά της δημιουργεί ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις για τη διάδοχη κατάσταση".  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.