Επικαιροτητα

Αποκλεισμός για Ρουμελιώτη, Μεσσήνη, Χριστοφόρου

Απάντηση της κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου για τον αποκλεισμό υποψηφίων από το ψηφοδέλτιο της Γ΄ Κ.Ο.Π. στις επικείμενες αρχαιρεσίες.

"Η Προσωρινή Διοικητική και Διαχειριστική Επιτροπής της Γ΄ Κ.Ο.Π. σας γνωρίζει ότι προέβη στην κατάρτιση του πίνακα υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π. τηρώντας πιστά το καταστατικό της Ομοσπονδίας και απέρριψε δια αιτιολογημένης απόφασή της τους υποψήφιους κ.κ. Μεσσήνη Αθανάσιο, Ρουμελιώτη Γεώργιο και Χριστοφόρου Ευάγγελο, οι οποίοι προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Πατρών καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα. 

Το Πρωτοδικείο Πατρών αφού άκουσε όσα εξέθεσαν προφορικά οι παρόντες αιτούντες και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων και λαμβάνοντας υπόψη τα έγγραφα που προσκομίστηκαν, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Κώδικα Πολ. Δικονομίας, ΑΠΕΡΡΙΨΕ το σχετικό αίτημά τους.

Ως εκ τούτου και δια δικαστικής αποφάσεως οι κ.κ. 

1) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2) ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3) ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Αποκλείονται από το ψηφοδέλτιο της Γ΄ Κ.Ο.Π. στις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Επίσης, θα θέλαμε να σας τονίσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι το καθ’ ύλη αρμόδιο όργανο για να καταρτίσει τον πίνακα υποψηφιοτήτων στην Ομοσπονδία είναι μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο και είναι σαφές ότι οποιαδήποτε παραπληροφόρηση ή διαστρέβλωση της αλήθειας σκοπό έχει μόνο τον διχασμό της Κυνηγετικής Οικογένειας και την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.

Οι εκλογές όπως σας ενημερώσαμε, εκ των πραγμάτων λόγω της προσφυγής και εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν θα διεξαχθούν 12 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι η Προσωρινή Διοικητική και Διαχειριστική Επιτροπής της Γ΄ Κ.Ο.Π. ζήτησε την παράταση της θητείας της για οικονομικής φύσης ζητήματα (1η Μαΐου έληξε η σύμβαση με τις τράπεζες) προκειμένου να μην δημιουργηθεί κανένα κώλυμα στις πληρωμές των μισθών των υπαλλήλων και των ιδιωτικών φυλάκων θήρας, λόγω της επικείμενης παράδοσης – παραλαβής από το παλαιό στο νέο Δ.Σ.

Η Δ/νση Συντονισμού αποφάσισε την παράταση της θητείας μέχρι την παραλαβή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει κατόπιν των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν και με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαΐου 2018.

Ως εκ τούτου, καταδικάζουμε απερίφραστα την ανείπωτη και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας ότι η Διοικούσα εσκεμμένα καθυστερεί τις εκλογές στην Ομοσπονδία και επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σε όσους δημιουργούν εντυπώσεις εκ του μηδενός για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς διασπείροντας ψεύδη και αναλήθειες."

 

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γ. Γραμματέας 

 

Δάρμας Βασίλειος                                               Δρίτσας Θεόδωρος

 

 

 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.