Επικαιροτητα

Κυνηγετική Ομοσπονδία: "Δεχόμαστε ύβρεις και απειλές"

Η Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου καταγγέλει σε ανακοίνωσή της τηλεφωνικές απειλές και άλλες αθέμιτες πρακτικές σχετικά με τις διαδικασίες εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου της. 

Δελτίο Τύπου:

"Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επειδή δεχόμαστε πληθώρα επανειλημμένων υβριστικών και απειλητικών τηλεφωνημάτων σχετικά με τους λόγους απόρριψης των υποψηφιοτήτων των κ.κ. Μεσσήνη Αθανάσιου, Ρουμελιώτη Γεώργιου και Χριστοφόρου Ευάγγελου, σας κάνουμε γνωστό ότι παρά τις επίμονες προσπάθειές τους, οι προσφυγές τους δεν έτυχαν θετικής ανταπόκρισης τόσο από την Δημόσια Διοίκηση όσο και από το αρμόδιο Δικαστήριο, ήτοι το Πρωτοδικείο Πατρών, οι οποίες απορρίφθηκαν στο σύνολό των αιτημάτων τους.

Ως εκ τούτου, όσοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω των αποφάσεων της Δημόσιας Διοίκησης και των Δικαστικών αρχών και μπορούν να παρακάμψουν τις αποφάσεις τους με τις όποιες φανταστικές υποθέσεις κάνουν, προσπαθώντας να παρασύρουν σε παράνομες και αντικαταστατικές ενέργειες τα μέλη της Γ΄ Κ.Ο.Π., πλανώνται πλάνην οικτρά. 

Τέτοιου είδους συμπεριφορές που αναγάγουν σε οργανωμένους προβοκατόρικους τραμπουκισμούς δεν έχουν καμία θέση στην Κυνηγετική Οικογένεια και σε κάθε περίπτωση σας γνωρίζουμε ότι δεν θα τους ανεχτούμε διότι ο θεσμός δεν στέκεται σε πρόσωπα και είναι υπεράνω κάθε προσωπικής επιδίωξης.

Σας ενημερώνουμε δε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π., στις 7/5/2018 στις επικείμενες αρχαιρεσίες θα είναι παρών Δικαστικός Λειτουργός ο οποίος θα επιβλέψει την όλη διαδικασία και θα είναι αρμόδιος για την τήρηση όσων προβλέπονται εκ του Καταστατικού και των Νόμων. 

Η δε έντεχνη διάδοση για παραίτηση μέλους του Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π., από αντικυνηγετικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που υμνούν την κατάργηση των κυνηγετικών οργανώσεων, προφασιζόμενα την αντιδημοκρατικότητα των θεσμών μας, σας γνωρίζουμε ότι απορρέει από το κλείσιμο της στρόφιγγας χρηματοδότησης προς αυτούς και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διοικούσα δεν έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ σε τέτοιες επιχορηγήσεις και δεν θα υποκύψει ποτέ στις πρακτικές υποταγής του παρελθόντος.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΑΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.