Επικαιροτητα

Τέλος οι "τηλεοράσεις" από τα ξενοδοχεία

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τις αρκαδικές Επιχειρήσεις ότι σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Πρωτοδικείου της Βιέννης – Αυστρία μπαίνει τέλος στην προστασία ραδιοτηλεοπτικών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για τις τηλεοράσεις στα δωμάτια ξενοδοχείων. 

Σημειώνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο για τους χώρους εστίασης πχ. μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων.

Με τη σημαντική αυτή απόφαση δρομολογούνται πολύ σοβαρές εξελίξεις στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Ήδη η ΚΕΕΕ έχει συνάψει συμφωνία με την «Αυτοδιαχείριση» , η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκπροσωπεί το σύνολο του παγκόσμιου ρεπερτορίου και το 90% του ελληνικού. Οι τιμές είναι εντελώς προνομιακές και οι συμβαλλόμενες επιχειρήσεις με ελάχιστο κόστος έχουν νόμιμη άδεια χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Αρκαδίας, και όχι μόνο, μπορούν να γίνουν μέλη της «Αυτοδιαχείρισης» πληρώνοντας την τρέχουσα προσφορά, προκειμένου να έχουν με ελάχιστες – προνομιακές τιμές, το νόμιμο ρεπερτόριο της «Αυτοδιαχείρισης».

Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των Αρκαδικών Επιχειρήσεων το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.