Επικαιροτητα

Εγκαταστάσεις οδοφωτισμού στην ΕΟ Τρίπολης - Πύργου

Διακηρύσσεται ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου με συνοπτικό διαγωνισμό, για την κατασκευή του έργου: "Βελτίωση και συμπλήρωση των εγκαταστάσεων οδοφωτισμού της ΕΟ Τρίπολης - Πύργου και της ΕΟ Κιβερίου - Λεωνιδίου".

Περίληψη Διακήρυξης: 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου με συνοπτικό διαγωνισμό του άρθρου 117 του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου: "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ –ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΒΕΡΙΟΥ-ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ", συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00€. η οποία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016 (Α’ 147), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή (άρθρο 95 παρ. 2.α του Ν. 4412/2016). Το έργο αποτελείται από την κατηγορία Έργων Η/Μ με δαπάνη εργασιών 44.174,90€, Γ.Ε.&Ο.Ε.: 7.951,48€, Απρόβλεπτα: 7.818,96€, Αναθεώρηση 54,66€και ΦΠΑ: 14.400,00 €.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα και τα τεύχη της σύμβασης, στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής http://www.ppel.gov.gr, στη διαδρομή Ενημέρωση "Διακηρύξεις" ΠΕ Αρκαδίας.

Ως ημερομηνία λήξης παραλαβής των προσφορών ορίζεται η 30-05-2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 μ.μ. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα εκτέλεσης δημοσίων έργων και που είναι εγκατεστημένα σε: α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης, β) σε κράτος- μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τιςγενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα υποβάλλουν βεβαίωση εγγραφής στο Μ.Ε.ΕΠ στην Α1 τάξη και άνω, για έργα κατηγορίας Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων ενώ οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι σε λοιπά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσκομίζουν τις δηλώσεις και πιστοποιητικά που περιγράφονται στο Παράρτημα XI του Προσαρτήματος Α του ν. 4412/2016.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής αλλά για να υποβάλλουν προσφορά οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προμηθευτούν δωρεάν το έντυπο της Οικονομικής Προσφοράς, από τα γραφεία της αναθέτουσας αρχής, μέχρι την Τρίτη 29-05-2018, υπεύθυνος κ. Παπαπαναγιώτου Αθανάσιος, τηλέφωνο 2710238559.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Προϊσταμένη Αρχή) και η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι τρεις (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων - Εθνικό Σκέλος / ΣΑΕΠ526, σύμφωνα με την με αρ. 118/2018 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την έγκριση ένταξης και την χρηματοδότησή του, σε βάρος των πιστώσεων του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ», με Κωδικό Έργου 2014ΕΠ52600010.

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.