Επικαιροτητα

Συνεργασία μεταξύ του Τατούλη και του ΠΑ.ΠΕΛ.

Συνεργασία μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη και του ΠΑ.ΠΕΛ για τη διαφύλαξη και προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων των φοιτητών.

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανασίου Κατσή, υπογράφηκε την περασμένη Τρίτη 29 Μαΐου προκειμένου να υλοποιηθεί το "Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου".

Όπως επισημάνθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου: "Η διαφύλαξη και προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, η καταπολέμηση των κοινωνικών ανισοτήτων και των επιπτώσεων στην κοινωνική συνοχή που προκαλούν η οικονομική κρίση και τα μακροχρόνια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, αποτελούν θέματα που μόνο με συστηματική, οργανωμένη και μακροπρόθεσμη συνεργασία όλων μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά". 

Βάσει του σκοπού αυτού, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση της φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και την δυνατότητα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης των φοιτητών από όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου,  με την διάθεση στελεχών κατάλληλων κλάδων και ειδικοτήτων που θα απαρτίζουν την Επιστημονική ομάδα υλοποίησης του Προγράμματος.

 

 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.