Επικαιροτητα

Συνεργασία Δ. Τρίπολης με την "Elite Swim Team"

Συνάντηση του Προέδρου της Elite Swim Team από το Κουβέιτ με τον Δήμαρχο Τρίπολης. 

Τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή επισκέφθηκε το πρωί 5 Ιουνίου 2018, ο Πρόεδρος και ο προπονητής της Elite swim team από το Κουβέιτ, με στόχο την επέκταση των αθλητικών τους δραστηριοτήτων στην Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης, που αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά κολυμβητήρια στην Ελλάδα .

 

Ο Πρόεδρος κ. Mishari Razouki και ο Αρκάς προπονητής κ. Ηλίας Φιλόπουλος, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Τρίπολης για τους μελλοντικούς στόχους της Elite swim team που αριθμεί πάνω από 1500 αθλητές και τις σκέψεις τους σχετικά με την δραστηριοποίησή τους στην Τρίπολη.

 

Τέλος ο κ.Παυλής ανέφερε τις ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει στο προσεχές μέλλον και άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου αλλά και δράσεις που έχουν να κάνουν με την προώθηση του αθλητισμού στην πόλη μας.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.