Επικαιροτητα

Τοποθέτηση ISOBOX στο αεροδρόμιο της ΜΑΕΔΥ (photos)

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2018, κλιμάκιο της ΜΑΕΔΥ Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών βρέθηκε στο γραφείου του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Από πλευράς ΜΑΕΔΥ τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν, ο Διοικητής του κλιμακίου του Τατοΐου κ. Μπαχλιτζανάκής Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του κλιμακίου της Τρίπολης Κουτουμάς Γεώργιος και ο υποδιοικητής του κλιμακίου της Τρίπολης κ. Σιμιτσής Σπύρος.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πελοποννήσου κ. Θεόδωρος Λαρέζος καθώς και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Βασικό θέμα συζήτησης, η συνεργασία του Δήμου Τρίπολης, της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αεροπορίας στην αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και οι μελλοντικές δράσεις αναδάσωσης σε συνεργασία Δήμου και πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τέλος τέθηκε αίτημα προς τον δήμαρχο Τρίπολης με θέμα την τοποθέτηση ενός ISOBOX στο χώρο του αεροδρομίου για την διευκόλυνση του προσωπικού της ΜΑΕΔΥ όταν εδρεύουν πυροσβεστικά αεροπλάνα στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης. 

Ο κύριος Παυλής συμφώνησε με το αίτημα της ΜΑΕΔΥ και διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση του.

Στο τέλος οι Διοικητές της ΜΑΕΔΥ και ο Δήμαρχος αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

 

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.