Επικαιροτητα

Τομάρας: 25 νέες προσλήψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Πέτρος Τομάρας. 

Ο κ. Τομάρας αναφέρθηκε στις εγκρίσεις σκοπιμότητας αλλά και στις προσλήψεις προσωπικού που έχουν γίνει στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, το 2018.

Συγκεκριμένα:

1) ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης ενέκρινε το ποσό των 187.000 ευρώ για αγορά εξοπλισμού. Το νοσοκομείο θα εξοπλιστεί με διάφορα μηχανήματα, μεταξύ των οποίων, η φυγόκεντρος και ο κλίβανος. 

2) Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε την προμήθεια οφθαλμολογικού εξοπλισμού.

3) Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε την δημιουργία τμήματος ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας.

 

Να σημειωθεί πως τα 3 τελευταία χρόνια, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης έχει προμηθευτεί εξοπλισμό αξίας 1.300.000 ευρώ

 

Στη συνέχεια, ο κ. Τομάρας πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής το 2018 έχουν γίνει 14 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και 3 επικουρικές. Έχουν προσληφθεί γιατροί μαιευτικής γυναικολογίας, ογκολογίας, ακτινοδιαγνωστικής και αναισθησιολογίας. 

 

Τόνισε, πως έχουν δρομολογηθεί 25 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (14 ιατροί) και έχουν εγκριθεί άλλες 2 θέσεις ιατρών (αναισθησιολόγος και καρδιολόγος). 

 

Ο διοικητής του νοσοκομείου αναφέρθηκε και στο περιστατικό της ύπαρξης ενός μόνο αναισθησιολόγου. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπήρχαν 4 αναισθησιολόγοι, εκ των οποίων οι δύο αρρώστησαν και η 3η διορίστηκε αλλού, με αποτέλεσμα να μείνει ένας. 

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, έχει γίνει προκήρυξη μόνιμου αναισθησιολόγου. 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.