Επικαιροτητα

"Στοπ" στο Φεστιβάλ Δρόμου λόγω ωραρίου κοινής ησυχίας!

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία από την παράταξη "Πελοπόννησος Πρώτα" για τη απαγόρευση του "Φεστιβάλ Δρόμου".

"Αντιδημοκρατική η απαγόρευση του Φεστιβάλ Δρόμου από τον Δήμο Καλαμάτας"

Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας να διακόψει και να ακυρώσει το Φεστιβάλ Δρόμου που είχε ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, με την δικαιολογία της παράβασης του ωραρίου κοινής ησυχίας. Όταν μάλιστα, όλοι γνωρίζουμε ότι πρώτος ο ίδιος ο Δήμος παραβαίνει το συγκεκριμένο ωράριο με τις κατά καιρούς ιδιαίτερα θορυβώδεις εκδηλώσεις του ("λευκές", "κόκκινες", "γαλάζιες" νύχτες, καρναβάλια κ.λπ.).

Το να απαγορεύει δράσεις που δεν αρέσουν στη Δημοτική Αρχή είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και αντιδημοκρατικό. Ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο, όπως το φετινό Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας για τους πυρόπληκτους της Αττικής, που διοργάνωσαν η ΚΑΝΕ (Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, φορείς και συλλόγους.

 

Η παράταξη

"Πελοπόννησος Πρώτα"

 

(Δελτίο τύπου)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.