Επικαιροτητα

Νυφοπάζαρο με..."κορίτσια για φίλημα!" (photos)

Νυφοπάζαρο με... "κορίτσια για φίλημα" έλαβε χώρα έξω από την πύλη του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη!

Η νύφη ήταν μία και οι γαμπροί πολλοί! Η νύφη ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου και οι... γαμπροί να κόβουν βόλτες τριγύρω της!

Έξω από την πύλη του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη ένα διαφορετικό νυφοπάζαρο έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (01/08), με θεατές τους επιβάτες των διερχομένων οχημάτων και των στρατιωτών από τη μέσα μεριά της πύλης του 11ου και του στρατιωτικού συρματοπλέγματος.

Πρωταγωνιστές; Μία αγέλη σκύλων σε περίοδο οίστρου... Με πολλάάά αρσενικά σκυλιά να διεκδικούν το δεκτικό θηλυκό, το οποίο όμως ο "μεγάλος" λευκός δεν άφηνε κανένα να πλησιάσει. Δεν έλειψαν οι "τσαμπουκάδες" μεταξύ του επικρατέστερου και των "κλαρινογαμπρών"...

Μετά από λίγα λεπτά, όλη η παρέα μετακινήθηκε δείχνοντας πρόθεση για... βολταρία, οπότε κι εμείς αφήσαμε τα ζωντανά στην ησυχία τους...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.