Επικαιροτητα

ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Να μην κλείσει κανένα τμήμα στην Αρκαδία (video, photos)

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα (10/9), παράσταση Διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, για τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. 

Ένα από τα κύρια αιτήματα ήταν να μην κλείσει κανένα "ολιγομελές" τμήμα στην Αρκαδία. Να λειτουργήσουν κανονικά τα τμήματα Γ Δομικών στο ΕΠΑΛ Τρίπολης και Β Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Άστρους.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πάνος Πετρόπουλος, τόνισε πως αυτή τη στιγμή το κλείσιμο των ολιγομελών τμημάτων είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, διότι ξεκινά χωρίς άλλα προβλήματα η νέα σχολική χρονιά.

Επισήμανε, επίσης, ότι θα μεταφέρει ξανά το αίτημα των καθηγητών στο υπ. Παιδείας, όπως έχει ήδη κάνει στο παρελθόν και θα περιμένει την δική τους απόφαση.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.