Επικαιροτητα

Ευχαριστίες Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων στον Δήμαρχο

Μια ομολογουμένως συγκινητική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Τρίπολης, ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Κυριακή (23/9) μετά το πέρας της μεγάλης παρέλασης για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, στη Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης.

Ο σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", συμμετείχε μετά από πρόσκληση του Δήμου Τρίπολης στη φετινή μεγαλειώδη παρέλαση φέρνοντας μαζί και 2 άλογα,  με τα μέλη που επισκέφτηκαν την πόλη μας να αριθμούν τα 60.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου κ.Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης στην συνάντηση με το Δήμαρχο ανέφερε: "Είναι μεγάλη η τιμή για τον σύνδεσμό μας και για όλα τα μέλη του να βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Αγαπάμε την Τρίπολη και οτιδήποτε συνδέεται με αυτή. Η Άλωση της Τριπολιτσάς μας συγκινεί και δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε σήμερα.

Δήμαρχε, ευχαριστούμε για την πρόσκληση σας να συμμετέχουμε και εμείς στις εκδηλώσεις με υπερηφάνεια. Θέλω να ξέρετε πως όλοι εμείς έχουμε πάντα στραμμένο το βλέμμα μας στην Αρκαδία. Η Αρκαδία είναι κάτι μεγάλο για εμάς που δεν περιγράφεται με λόγια αλλά βιώνεται.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον Αντιδήμαρχο κ. Βρέντα και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλο για το ζεστό καλωσόρισμα στην Τρίπολη. Ευχαριστούμε και πάλι για την φιλοξενία και θα είμαστε εδώ στην Τρίπολη κάθε χρόνο".

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, χαρακτήρισε την παρουσία τους στους εορτασμούς όχι απλά απαραίτητη αλλά επιβεβλημένη. Η χαρά μου είναι μεγάλη που μπορέσατε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Άνθρωποι δική μας με μεγάλη αγάπη για την Τρίπολη και την Αρκαδία. Μας κάνετε όλους περήφανους που κρατάτε μέσα στην καρδιά σας τις ρίζες σας με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη. Μας κάνετε πραγματικά περήφανους.

Κάθε χρόνο και σε κάθε περίσταση θα σας περιμένουμε στην πόλη μας με μεγάλη χαρά.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων και τα μέλη του, προσέφεραν τιμητικές πλακέτες αλλά και αγροτικά προϊόντα της Ευβοϊκής γης ως ενθύμιο της επίσκεψης τους, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου κ.Γεωργουλόπουλο: Η Εύβοια είναι για εμάς η Γη της Επαγγελίας. Ζούμε εκεί και την αγαπάμε στον ίδιο βαθμό όπως και όλοι οι Αρκάδες που ζουν εκεί.

 

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.