Επικαιροτητα

ΣOK! Λάθος "εκ παραδρομής" από τον... αλάνθαστο!

Σοκ και δέος στην Αρκαδία! Η μήπως όχι; Μάλλον "ακόμα μια μέρα στη δουλειά" για τον... αλάνθαστο! Ο κ. Θεοδωρακόπουλος τα έκανε... μούσκεμα σε ακόμα μια τοποθέτηση του. "Εκ παραδρομής" είπε και καθάρισε! Δε βαριέσαι;

Άλλωστε μιλάμε για μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και την κοτσάνα. Να ήταν η πρώτη...

Δείτε τι ανάρτησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος μετά την αποστομωτική απάντηση που έλαβε από τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη:

Ακολουθεί το σχόλιο που δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σμυρνιώτης, σχετικά με συνέντευξη του κ. Θεοδωρακόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε σε κάποιους από τους ισχυρισμούς του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο στις 18 Μαρτίου 2019 λέγοντας πως "Καλό είναι όταν κάποιοι επιχειρούν να αρθρώσουν δημόσιο λόγο να αποφεύγουν τις ανοησίες"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.