Επικαιροτητα

Επιμελητήριο: Συνέχεια στη δράση για τα ΑμεΑ Αρκαδίας

Αφορά την παροχή εκπτώσεων και προσφορών.

Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι επιχειρήσεις στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την στήριξη του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας με παροχή εκπτώσεων και προσφορών.

Ο Σύλλογος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, έχει ετοιμάσει αυτοκόλλητα τα οποία θα δίνονται σε όλα τα καταστήματα που έχουν δώσει έκπτωση, ενώ στο λευκό πλαίσιο θα συμπληρώνουν την έκπτωση και τα είδη που θα δίνονται.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, την ιστοσελίδα του www.arcadianet.gr για τις επιχειρήσεις που δίνουν έκπτωση -  προσφορά.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Σύλλογος ΑμεΑ παρακαλούν όσες  επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να προσφέρουν έκπτωση των προϊόντων/υπηρεσιών στα μέλη του να την αποστείλουν εγγράφως στο email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6937066386 (Πρόεδρος: Παρασκευόπουλος Παναγιώτης).

Προσφορές επιχειρήσεων

• Super Market Κόλλιας. Έκπτωση 4% σε όλα τα προϊόντα 1ο κατάστημα, Αγίου Τρύφωνος 5, Τρίπολη, 2ο κατάστημα, Ερύμανθου 1-5, Τρίπολη

• Τσικάκης - Γιαννόπουλος Α.Ε. (Κρεοπωλείο) - Έκπτωση 10% στα προϊόντα παραγωγής τους Αλ. Σούτσου 24, Τρίπολη

• Βιβλιοπωλείο Καρμπόν - Έκπτωση 20%  Εθνικής Αντιστάσεως 44, Τρίπολη

• Κέντρο Ξένων Γλωσσών – Μπουρτσουκλή - Έκπτωση 20%  στα προγράμματα για παιδιά & ενήλικες Α.με.Α. 11ου Συντάγματος 7-9, Τρίπολη 

• Εasy Dry Clean- Στεγνοκαθαριστήριο - Έκπτωση 20% (από 3τμχ & άνω) Νικηταρά 13 & Εθνομαρτύρων, Τρίπολη

• Μούγερ- Παιδικά Παπούτσια - Έκπτωση 10% (εκτός περιόδου εκπτώσεων & προσφορών) Δημητρακοπούλου 11, Τρίπολη 

• Οινοποιείο Τρουπή - Έκπτωση 20%  Φτέρη Τρίπολης 

• Φυτώρια Τρουπή - Έκπτωση 20%  6ο χλμ Τρίπολης – Πύργου

• Σαλαπάτας - Σχέδιο & Επιγραφή - Έκπτωση 20%  σε όλα τα προϊόντα Αμυκλών 19, Τρίπολη 

• Κατσούλας Ορθοπαιδικά - Έκπτωση από 5% - 15% σε συγκεκριμένα είδη 28ης Οκτωβρίου 34, Τρίπολη, site: katsoulas.eu. Τηλέφωνο:2710 239464

Σημειώνεται πως έκπτωση δικαιούνται τα Μέλη του Συλλόγου Α.με.Α. Αρκαδίας με την επίδειξη Θεωρημένης Κάρτας-Μέλους & με την παρουσία του Δικαιούχου. Η Θεωρημένη Κάρτα - Μέλους εκδίδεται από τον Σύλλογο Α.με.Α. Αρκαδίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.