Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ασφαλτοστρώσεις και αποκατάσταση ζημιών

Ακόμα και τώρα η Αρκαδία είναι εργοτάξιο και έργα πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη, ανέφερε ο τοπικός Αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας.

Με ανάρτησή του στη σελίδα που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Γιαννακούρας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων και τη διαγράμμιση των δρόμων Βυδιάκι-Καρδαρίτσι και Σέρβου-Αράπηδες-Κοκκινοράχη.

Συγκεκριμένα έγραψε: 

"H θητεία μας λήγει στις 31 Αυγούστου και εμείς συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας και όσα είχαμε υποσχεθεί στους συμπατριώτες μας Αρκάδες...

Ακόμα και τώρα η Αρκαδία είναι εργοτάξιο και έργα πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη, ικανοποιώντας αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.

H όποια καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εμάς, αλλά στη γραφειοκρατία, στις αλλαγές του νομικού πλαισίου και στην έλλειψη προσωπικού και όπως πολλές φορές λέω, έχουμε εξασφαλίσει χρήματα για δεκάδες ακόμα έργα, που άλλα θα ξεκινήσουν μέχρι τον Αύγουστο και πολλά περισσότερα θα μείνουν για την επόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Οι φωτογραφίες είναι από την ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση του δρόμου Βυδιάκι -Καρδαρίτσι, προϋπολογισμού 200 χιλιάδων ευρώ και από το δρόμο (επίσης ασφαλτόστρωση-διαγράμμιση) Σέρβου -Αράπηδες -Κοκκινοράχη, προϋπολογισμού 200 χιλιάδων ευρώ.

Επιπλέον βρίσκεται σε εξέλιξη έργο για την αποκατάσταση ζημιών από Θεομηνίες στο δρόμο Χάραδρος-Πλάτανος.

Και έπεται συνέχεια, αφού στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης 31 Ιουλίου, θα εντάξουμε αρκετά ακόμα έργα για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της αγαπημένης μας Αρκαδίας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.